Om mig – Fotograf Åke Karlsson
21650
page-template-default,page,page-id-21650,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

I nästan fyra decennier har jag varit anställd fotograf och bildjournalist på olika dagstidningar, varav de senaste 21 åren på Östgöta Correspondenten. För ett par år sedan övergick jag till frilansverksamhet i egna företaget ”Fotograf Åke Karlsson”.

Alla år i dagspressen har gett mig en bra bredd som fotograf och jag är flexibel och van att kasta om i planeringen. Jag rör mig hemtamt såväl i Östergötland som i grannlänen, men tar givetvis uppdrag även på andra håll.

Jag är medlem i SFF, Svenska Fotografers Förbund, har ID06-legitimation och åtar mig både redaktionella och kommersiella uppdrag.

Flygfotografering/filmning sker med hjälp av drönare och företaget innehar alla nödvändiga licenser och ”drönarkörkort” hos Transportstyrelsen samt försäkringar för yrkesinriktad fotografering.

Jag ingår också i bildbyrån Teambild tillsammans med tre andra fotografer och mina bilder går att hitta i det stora bildarkivet på teambild.se

Tillsammans med Motalafotografen Micke Fransson driver jag lantbruksbild.se, som är en försäljningsbildbank med bra bilder av svenskt lant- och skogsbruk.

Vi åtar oss alla tänkbara fotouppdrag inom lantbrukssektorn och fotograferar och filmar även med drönare.

Har jag inte bilden du söker, så kan jag ta den. Hör av er så löser vi bildbekymren tillsammans!

Bra bilder syns!

Välkommen att höra av er!

 

hälsningar Åke Karlsson

Imageliten